Online magazines

1 mei 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Nieuws van de bosta-leden (deel 1)
Wat kan Bosta, de Belgian Office and Stationary Trade Association, voor u betekenen? Welke voordelen biedt het lidmaatschap voor u? Eén van die voordelen is alvast dat u als lid gratis uw informatie kunt delen in onze nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die toch wel veel gelezen wordt, zo blijkt. Deze twee Bosta nieuwsbrieven staan er vol van, vol van alle belangrijke ontwikkelingen, personeelswijzigingen en andere relevante nieuwtjes van onze leden. 
Veel leesplezier.

Kathleen Bosteels
Bosta secretaris-generaal
De werkomgeving is drastisch veranderd in de laatste 10 jaar. Digitalisering heeft snel zijn intrede gedaan. En mede als gevolg van de Covid-19 pandemie vindt werk niet alleen meer plaats op kantoor, maar ook steeds meer thuis en onderweg.
Het eerste kwartaal van 2024 is voorbijgevlogen en bij Artige zijn we ontzettend blij met alles wat we hebben bereikt en wat we voor onze klanten hebben kunnen betekenen. Daarom kunnen we niet wachten om ons enthousiasme met u te delen.
Onlangs heeft Despec draagbare monitoren van het merk Verbatim toegevoegd aan zijn assortiment beeldschermen & solar powerbanks van het merk Sandberg.
Een 'de KEMPEN' notitieboek combineert de rijke Brepols-geschiedenis in druk- en bindtechnieken, en is tegelijk fris en tijdloos.
Thuis of op kantoor, modern én milieuvriendelijk. Het zijn, samen met een slim design en ergonomie, hedendaagse eisen voor de bureauwerkplek. DURABLE baseerde zich hierop bij de ontwikkeling van het EFFECT-assortiment.
Exaclair stelt voor: Cernit polymeerklei en Softy & Super Softy boetseerpasta
Veel nieuws van bij Group-4P. De groep is sinds 1 april 2024 de nieuwe exclusieve distributeur voor schrijfwaren van Faber-Castell. En met Newell werd een samenwerking aangegaan voor de Beneluxmarkt.
Ondanks een aantal strengere criteria heeft HERMA opnieuw een zilveren medaille behaald in de duurzaamheidsaudit van EcoVadis.
Producten 'Made by HSM' beloven eersteklas kwaliteit.
Navigator Eco-Neutral is volledig CO2-neutraal dankzij de betrokkenheid bij de herbebossingsprojecten. Een innovatief, milieuvriendelijk papier van dezelfde hoge kwaliteit, dat nu nog meer bijdraagt aan een duurzame toekomst.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Script 

Script maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.